Integrale loopbaan begeleiding

Wie zijn wij?

 

 

Second Chance Force is een bureau voor integrale loopbaanbegeleiding voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

 

 

Integrale loopbaanbegeleiding

Met integrale loopbaanbegeleiding wordt bedoeld dat wij je helpen met het in kaart brengen en oplossen van de problemen die je hebt met bijvoorbeeld huisvesting, schulden, psychische problemen, sociale omgevingsfactoren en zelfredzaamheid.

 

Wij zijn van mening dat een stabiele basis noodzakelijk is voor het verkrijgen en behouden van betaald werk. Anders gezegd:als je hoofd "leeg"is en rust heeft, kun je je richten op het verrichten van arbeid en dit ook volhouden.

Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van kwetsbare jongeren, mensen met een Wajong of WIA uitkering, ex- gedetineerden en mensen die door verschillende omstandigheden al lange tijd niet hebben kunnen werken en niet in staat zijn om zelf een betaalde baan te vinden en te houden.

 

Wij helpen je bij het vinden van een betaalde baan en begeleiden je gedurende het eerste jaar dat je werkt. Zo optimaliseer je je kansen !

 

Indien het nodig blijkt te zijn, zullen we je ook na het eerste jaar blijven ondersteunen op de gebieden waar dit nodig is en wanneer dit nodig is.

 

 

 

Onze kandidaten hebben het vaak extra moeilijk bij het zoeken naar een betaalde baan. De gaten in het CV vormen vaak een onneembare horde bij een sollicitatie gesprek en leiden vaak tot een afwijzing door de potentiële werkgever of uitzendbureau.Hoe gemotiveerd je ook bent en hoe goed je bedoelingen ook zijn, vaak betekent een niet sluitend CV bij sollicitaties een onoverbrugbare drempel.

 

 

Hoe langer het zoeken naar een baan duurt, hoe moeilijker het wordt en hoe minder je er zelf in gaat geloven.Is dit herkenbaar voor je en zoek je ondersteuning bij het vinden van een betaalde baan, dan kan Second Chance Force je wellicht helpen.