Integrale loopbaan begeleiding

Formule webshop

Second Chanceforce heeft onder de naam "Close'-Art" een Webshop Concept opgericht waar producten voor Particulieren als ook voor ondernemers en gemeenten en overheidsinstanties worden aangeboden. De producten worden in opdracht vervaardigd in verschillende penitentiaire inrichtingen in Nederland en bij Centra voor arbeidsrehabilitatie, zoals Relim. De produkten die U bestelt hebben een grote maatschappelijke waarde.

 

 

 

De webshop heeft een 2 tal doelgroepen:

1. Particulieren

 

Voor alle kunst gerelateerde producten en schilderijen die door gedetineerden binnen de inrichtingen op de afdelingen "Crea" worden gemaakt.

 

2. Ondernemers/Instellingen/Gemeenten

 

Voor alle producten die onder punt 1 worden genoemd en daarnaast voor de volgende product segmenten:

1. Kunst/Curiosa/Mode artikelen

2. Relatie geschenken

3. Tuin-Deco Artikelen

 

de producten uit bovenstaande segmenten worden volgens het whole-sale concept aangeboden, wat betekent dat deze verkoop niet toegankelijk is voor particulieren en dat er een minimale afname hoeveelheid per product geldt.

 

Op de Webshop, welke U kunt vinden door op de "Link naar Webshop" te klikken, vindt U een gevarieerd aanbod aan artikelen uit de genoemde productsegmenten, die als voorbeeld gelden, en aan U indivudele eisen kunnen worden aangepast.

Zo kunt U als afnemer een serie unieke producten afnemen waarmee U zich kunt profileren.

 

Voor een aantal producten kunt U direct uw winkelwagen vullen, afrekenen en uw bestelling plaatsen.

Voor andere producten geldt dat deze op basis van maatwerkafspraken aangaande vorm, kleur, materiaalkeuze en aantal met U zullen worden besproken alvorens U een bestelling plaatst.