Integrale loopbaan begeleiding

Klanten

 

 

De webshop heeft een 2 tal doelgroepen:

1. Particulieren

 

Voor alle kunst gerelateerde producten en  schilderijen die door gedetineerden binnen de inrichtingen op de afdelingen "Crea" worden gemaakt.

 

Deze producten kunt U online bestellen en afrekenen. U ontvangt het bestelde product dan binnen de aangegeven levertermijn per post aan huis.

 

 

2. Ondernemers/Instellingen/Gemeenten

 

Voor alle producten die onder punt 1 worden genoemd en daarnaast voor de volgende product segmenten:

1. Kunst/Curiosa/Mode artikelen

2. Relatie geschenken

3. Tuin-Deco Artikelen

 

Onze klanten bestaan uit Webshops voor particuliere verkoop, Tuin&Deco bedrijven, Tuincentra, Art Galeries, Giftshops etc, maar ook uit Ondernemingen,  Gemeenten en Instellingen, die unieke relatie geschenken bestellen die ook nog eens een maatschappelijke doelstelling vertolken.

 

 

De producten uit bovenstaande segmenten worden volgens het whole-sale concept aangeboden, wat betekent dat deze verkoop niet toegankelijk is voor particulieren en dat er een minimale afname hoeveelheid per product geldt.

 

Op de Webshop, welke U kunt vinden door op de "Link naar Webshop" te klikken, vindt U een gevarieerd aanbod aan artikelen uit de genoemde productsegmenten, die als voorbeeld gelden, en aan U indivudele eisen kunnen worden aangepast.

Zo kunt U als afnemer een serie unieke producten afnemen waarmee U zich kunt profileren.

 

Voor een aantal producten kunt U direct uw winkelwagen vullen, afrekenen en uw bestelling plaatsen.

Voor andere producten geldt dat deze op basis van maatwerkafspraken aangaande vorm, kleur, materiaalkeuze en aantal met U zullen worden besproken alvorens U een bestelling plaatst.